Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
cvrčkov*,
kreditkarte mit cashback,
cmb,
kmi weer,
rata creditara verivox,
pirma meile,
???,
?? ????? ?? ????,
viral smp 2 vs 4,
????????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, kuriame yra didziausias pasaulyje oro uostas,
Giminineje visuomeneje - gimines pradininkas, galva,
Kalbos dalis, kuri nurodo daikta, ypatybe arba skaiciu, bet ju nepavadina,
Kvarcinio laikrodzio isradejas,
Pilietybes igijimas pagal nacionalini principa - vaikai igyja tevu pilietybe,
Žvejų g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Bažnyčios g., Adakavo I k., Tauragės r. sav.,
Bibliotekos g., Adakavo I k., Tauragės r. sav.,
Dainų g., Adakavo I k., Tauragės r. sav.,
Gluosnių g., Adakavo I k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g. išvalytų kalmarų, 1 svogūnas, 200 g. grietinės, 100 g. sauso balto vyno.
Gaminimas: Kalmarus dėti į šaltą vandenį ir jam užvirus virti lygiai 7 minutes (jei ilgiau - kalmarai
gali sukietėti). Išvirtus supjaustyti juostelėmis. Smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste. Į svogūnus supilti grietinę, vyną, sudėti supjaustytus kalmarus ir viską pakaitinti dar apie 5 minutes. Patiekti su ryžiais arba spagečiais. Jūros gėrybių patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|