Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kiauliena, sultinys, 2 litrai Burokėliai, švieži, su lapais, 4 vienetai Kopūstai, mažas, šviėžias, 0.5 vieneto Pomidorai, 2 vienetai Svogūnai, 1 vienetas Česnakai, 3 skiltelės Porai,
nedidelis, 1 vienetas Bulvės, 3 vienetai Grybai, švieži arba džiovinti, 300 gramų Paprika, raudonoji (gali būti čili pipiras), 1 vienetas Citrinų sultys, 0.5 vieneto Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, pagal skonį
Gaminimas: 6 porcijos.
Kubeliais
supjaustom visas daržoves, tik grybus supjaustytus dedam i šalį. Viską pakepinam keptuvėj aliejuje. Tuo tarpu užverdam sultinį, supilam pakepintas daržoves. Jei norit, galit dėt prieskonius pagal skonį. Pavirus 15 minučių, sudedam grybus, paverdam 5 min, uždengiam dangčiu, nukeliam nuo ugnies,
duodam pastovet 15 min, pagardinam grietine. Skanaus!
|