Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
versicherungsportale,
strom und gas,
windows blogs,
hln,
ttps://zul.im/0owd83,
overzet je niet,
oling allianz,
neistikima,
het nieuwsblad,
travel insurance,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilagra,
Viladomas, O. Dūdėno IĮ,
Vila Mama Rosa, viešbutis, UAB "HRH",
Vila Flora, Kavinė - Baras - Viešbutis,
Vila Aldona, Restoranas, Bonvivanas,
Varėnos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Varnupių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Varpo g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Vasario 16-osios g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Vasaros g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g miltų 3 šaukšteliai kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 1/4 šaukštelio druskos 226 g sviesto 4 kiaušiniai 1 stiklinė pieno 1/2 stiklinės citrinos sulčių 1 tarkuota citrinos
žievelė 100 g miltinio cukraus 1/5 šaukštelio vanilės esencijos
Gaminimas: Į dubenį supilti miltus, kepimo miltelius, druską. Sumaišyti, tris kartus persijoti ir padėti į šalį. Sviestą sudėti į dubenį ir mikseriu gerai išsukti. Sumažinus mikserio greitį, po truputį suberti
cukrų ir sudėti po vieną kiaušinį. Plakti, kol masė taps tiršta ir dvigubai padidės. Mediniu šaukštu maišant, palengva po truputį berti paruoštus miltus, po truputį pilti pieną. Po to įmaišyti 3 šaukštus citrinos sulčių ir citrinos žieveles. Imti apvalią 30 cm skersmens formą su skyle.
Patepti sviestu, pabarstyti miltais, neprilipusius nukratyti. Atsargiai supilti tešlą, vengiant oro pūslių. Kepti įkaitintoje orkaitėje prie 180°C 45-55 minutes. Išėmus iš orkaitės, palaikyti 1-2 minutes. Po to atsargiai išversti pyragą ant vielinio tinklelio. Į dubenėlį supilti
likusias citrinos sultis, 100 g miltinio cukraus, vanilės ekstraktą. Viską gerai išmaišyti. Kol pyragas šiltas, šepetėliu aptepti paviršių. 1 val. palaikyti, kad atvėstų. Tiekiant į stalą pyragą galima papuošti šviežiomis uogomis.
|
|
|
|
|