Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
??,
vandecaveije gabri?l,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Džiugailės g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Džiugailės skg., Telšių m., Telšių r. sav.,
Džiuginėnų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Džiugo g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Eglės g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos sprandinės 2 granatai 2 svogūnai 50 ml alyvuogių aliejaus Druska Pipirai
Gaminimas: Kiaulienos sprandinę supjaustome degtuko dėžutės dydžio gabaliukais.
Iš granatų išspaudžiame sultis. Svogūnus supjaustome griežinėliais. Mėsą sumaišome su svogūnais. Viską užpilame granatų sultimis ir alyvuogių aliejumi. Išmaišome. Marinuojame mėsą bent 2 valandas. Prieš kepant mėsą apibarstome druska ir pipirais. Mėsos gabaliukus suveriame ant iešmų. Kepame grilyje,
šašlykinėjė arba orkaitėje. Skanaus
|
|
|
|
|