Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Ukrinų k., Mažeikių r. sav.,
Pakvisčio g., Ukrinų k., Mažeikių r. sav.,
Pocaičių g., Ukrinų k., Mažeikių r. sav.,
Povilo Plechavičiaus g., Ukrinų k., Mažeikių r. sav.,
Repšių g., Ukrinų k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Papločiams: 250 g miltų, 20 g mielių, ½ šaukštelio cukraus, nubrauktas šaukštelis druskos, 2 šaukštai alyvų aliejaus.
Padažui: 2 šaukštai alyvų aliejaus, 2 česnakų
skiltelės, 200 ml pomidorų sulčių (kuo tirštesnių), šaukštelis džiovintų čiobrelių, 2 šviežių rozmarinų šakelės, po žiupsnelį cukraus ir druskos.
Įdarui: 200 g ,,Mozzarella” sūrio, 200 g vyšninių pomidorų, 200 g karštai rūkyto kumpio, 100 g šviežių salotų
lapelių, kelios šviežių bazilikų šakelės.
Gaminimas: Pakilusią mielinę tešlą dar kartą išminkykite, padalykite į keturias dalis ir ant miltais pabarstytos lentos iškočiokite keturis picų papločius. Paruoškite padažą: sugrūskite, sudėkite į nedidelį puodą ir sumaišykite su
aliejumi. Suberkite čiobrelius, sudėkite nesmulkintas rozmarinų šakeles, supilkite pomidorų sultis, pasūdykite, pagardinkite žiupsneliu cukraus ir maišant kaitinkite, kol užvirs. Skardą pabarstykite miltais, sudėkite picų papločius. Kiekvieną tirštai aptepkite šiek tiek praaušusiu
padažu. Šiltoje vietoje dar apie 20 min. pakildinkite. Pakilusius papločius 250°C karštumo orkaitėje kepkite 6-10 min. Salotų lapus suplėšykite mažesniais gabaliukais, sūrį supjaustykite, kumpį-plonyčiais griežinėliais. Pomidoriukus perpjaukite pusiau. Nuskabykite bazilikų lapelius,
kruopščiai nuplaukite ir sausai nušluostykite. Paruoštus produktus išdėliokite ant ką tik iš orkaitės ištrauktų picų papločių. Kai nuo papločio karščio pradės lydytis sūris, iš karto patiekite. Pica paruošta!
|
|
|
|
|