Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jaucio rago kriaukles,
visos kolekcijos,
akmenu kolekcijos,
kas duoda fosiju,
fosilijos,
akmenu kolekcija,
vezlio kiautai,
cinamonas ir kiti dalykai,
gido kolekcija,
traktorius,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
I. Simonaitytės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Iešmininkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ievos Labutytės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ievų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Igno Šimulionio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg karpių, 150 g baltojo vyno, 50 g fermentinio sūrio, 300 ml alyvuogių aliejaus, 60 g sviesto, 3 pomidorai, 2 svogūnai, 3 česnako skiltelės, garstyčių grūdelių, maltų pipirų,
druskos.
Gaminimas: Karpius išdarinėkite ir supjaustykite stambiais gabalais. Pasūdykite, apibarstykite pipirais ir iškepkite aliejuje. Tada dėkite į troškintuvą. Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus. Kai svogūnai pagels,
berkite garstyčias ir sudėkite nuluptus bei supjaustytus pomidorus. Troškinkite, kol pomidorai ištiš. Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais. Užtarkuokite sūrį, uždėkite sviestą ir apkepkite orkaitėje.
|
|
|
|
|
|