Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
handytarife,
knieprothese en vallen,
team steffen,
grüne karte unfallmeldung,
anine bing knokke,
strom ver,
eurostar red route,
benefia.plac,
2024-250=,
vvd,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jaskonių g., Naujasodės k., Druskininkų sav.,
Naujasodės g., Naujasodės k., Druskininkų sav.,
Dainavos g., Neravų k., Druskininkų sav.,
Darželio g., Neravų k., Druskininkų sav.,
Dvarlaukio g., Neravų k., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g šviesiai žalių porų 400 g maltos jautienos 60 g džiūvėsėlių 2 kiaušiniai 2 šaukšteliai druskos 1 šaukštelis pipirų 3 šaukštai aliejaus 2 šaukštai citrinų sulčių 40 g
sviesto
Gaminimas: Porus nuvalyti, supjaustyti dideliais gabalais, nuplauti, sudėti į 150ml vandens ir virti 15 min. Išgriebti ir nuvarvinti, kai nustos garavę - sumalti. Porų nuoviro neišpilti. Mėsą, porus, džiūvėsėlius, kiaušinius, druską ir pipirus suminkyti iki vientisos masės
ir formuoti 3 cm skersmens maltinukus. Maltinukus apkepinti karštame aliejuje ir sudėti į puodą. Į keptuvę su aliejumi supilti porų nuovirą, citrinų sultis, sudėti sviestą ir šiek tiek pavirti. Pagardinti padažą ir juos užpilti maltinukus. Maltinukus troškinti uždengtame puode 15 min.
ant silpnos ugnies retkarčiais pamaišant.
|
|
|
|
|