Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Daugų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Domantonių g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Draugystės g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Draustinio g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Druskininkų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g rūgštynių, 30 g sviesto, 1/2 kg šviežių bulvių, 1,5 litro vandens, 2 šaukštai grietinės, druskos.
Gaminimas: Bulves nuplauname, nulupame, smulkiai supjaustome, sudedame
į pasūdytą vandenį ir verdame 20 min. Rūgštynes perrenkame, nuplauname, smulkiai supjaustome, sudedame į kitą puodą ir troškiname 5 min. svieste, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad neprisviltų. Į puodą su bulvėmis sudedame ištroškintas rūgštynes ir dar paverdame kelias minutes. Išvirtą sriubą
pertriname arba išplakame plakikliu, po to pašildome. Tiekiame su grietine.
|
|
|
|
|