Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
verivox,
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
kaunas,
wat is opvliegers,
skyangle,
oc sprawcy ufg,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Molėtų g., Kaltanėnų mstl., Švenčionių r. sav.,
Molėtų skg., Kaltanėnų mstl., Švenčionių r. sav.,
Nepirių g., Kaltanėnų mstl., Švenčionių r. sav.,
Sodo g., Kaltanėnų mstl., Švenčionių r. sav.,
Švenčionėlių g., Kaltanėnų mstl., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 50 g mielių 200 g sviesto 0,5 stiklinės grietinės aromatinio aliejaus džemo cukraus pudros
Gaminimas: Mieles sutrupinti maišant su cukrumi, apiberti šaukštu
miltų ir palikti, kol pakils. Sviestą sukapoti su miltais, supilti mieles ir grietinę. Užminkyti tešlą ir 4 val. įdėti į šaldytuvą. Išėmus palikti ją pusvalandžiui kambario temperatūroje. Po to iškočioti, iš gautų lakštų maža lėkštute spausti griežinėlius, supjaustyti juos į 4 dalis,
patepti džemu ir suvynioti raguolius. Kepti orkaitėje. Iškepus pabarstyti cukraus pudra.
|
|
|
|
|