Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vytauto g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Vyturio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Z. Kanevičienės g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Zanavykų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Zūbiškių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 svogūnai 2 česnako skiltelės 500 g daržovių 1 lauro lapelis 1 gvazdikėlis šaukštelis juodųjų pipirų grūdelių 1 kvapusis pipiras 1 šaukštelis prieskoninės druskos žalumynų
(čiobrelių, petražolių, gelsvių) 2 šauktai sviesto 2 šaukštai miltų 300 g šaldytų žaliųjų žirnelių 4 šaukštai grietinės.
Gaminimas: Nuluptus svogūnus ir česnaką supjaustyti kubeliais. Nuvalytas ir nuplautas daržoves supjaustyti mažais gabaliukais. Viską suberti į
puodą (su žaluminais ir prieskoniais) ir pavirti 1 l vandens. Nuovirą perkošti, o daržoves su šlakeliu skyščio pertrinti per sietelį ir vėl sukrėsti į nuovirą. Keptuvėje įkaitinti sviestą, pakepinti miltus, išmaišyti ir supilti nuovirą. Sriubą užvirinti ir pasūdyti. Žirnelius nulieti
šaltu vandeniu, suberti į sriubą ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Prieš patiekiant sriubą pagardinti grietine ir prieskoniais.
|
|
|
|
|