Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miss france,
iets naar ieta anders,
???? ?? ??,
reiseversicherung,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šilelio g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Švenčiūliškių g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Tabolsko g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Tilto g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Tulpių g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 130 g sviesto 235 g cukraus 2 kiaušiniai 310 g miltų 1/2 šaukštelio kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 2 šaukšteliai grietinės 1 stiklinė cukraus pudros 1 stiklinė pieno 1
pakelis vanilės 0,5 l vyšnių (be kauliukų) 1 pakelis vyšnių želė
Gaminimas: Tešlai: 100 g sviesto, 1 stiklinė cukraus, 2 tryniai, 2 stiklinės miltų, 1/2 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, 2 arbatiniai šaukšteliai grietinės. Bezė kremui: 2
baltymai, 1 stiklinė cukraus pudros. Vaniliniam kremui: 1 stiklinė pieno, 30 g sviesto, 1 pakelis vanilės, 2 šaukštai miltų, 3 šaukštai cukraus. Vyšnių sluoksniui: 0,5 l vyšnių (be kauliukų), 1 pakelis vyšnių želė. Cukrų, sviestą, grietinę ir kiaušinį
išsukame iki vientisos masės. Po šaukštą įmaišome su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Užminkome tešlą ir 30 min. ją laikome šaltai. Krepšelių formeles patepame aliejumi, dedame tešlos rutulėlį ir tolygiai prispaudžiame prie formelės kraštų. Kepame 200°C temperatūroje apie 10
min. Iškepusius krepšelius tuojau pat išimame iš formelių. Vaniliniam kremui sviestą su pienu užverdame, suberiame cukrų, o po to po truputį ir miltus. Nuolat maišome. Vyšnių sluoksniui paruošiame vyšnių želė su uogomis. Kai ji sustingsta, sumaigome šakute. Bezė kremui baltymus
išplakame su cukraus pudra. Į krepšelius dedame po šaukštą vanilinio kremo, žele masės, o ant viršaus konditeriniu švirkštu išspaudžiame bezė kremo bokštelius.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 150 g miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių 2 šaukštai cukraus 75 g sviesto 1 kiaušinio trynys žiupsnelis druskos
Kremui: 200 g grietinės 25 g miltų 75 g
cukraus 2 kiaušiniai keli lašai vanilės esencijos Šaldytų arba šviežių vyšnių be kauliukų
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų suminkyti vientisą tešlą ir 1 valandai palikti šaldytuve. Po to tešla iškloti krepšeliams skirtas kepimo formeles, šakute subadyti
pagrindą ir kepti 200 0C orkaitėje apie 8 minutes. Ant atvėsintų krepšelių dedame po keletą vyšnių be kauliukų ir užpilame šaukštu kremo (kad apsemtų). O kremą ruošiame taip: visus jam skirtus produktus sudedame į plaktuvą ir gerai išplakame. Krepšelius kepame 200 0C orkaitėje dar apie 8
minutes. Skanaus :)
|
|
|
|
|