Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
??,
vandecaveije gabri?l,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslas, tiriantis medziagas, ju sudeti, savybes ir kitimus, kuriu metu vienos molekules virsta kitomis,
Mokslas, tiriantis mineralus,
Mokslas, tiriantis mirti ir su ja susijusius reiskinius,
Mokslas, tiriantis muzika,
Mokslas, tiriantis nervu sistemos struktura ir funkcijas,
Serbentų g., Medukštos k., Alytaus r. sav.,
Slėnio g., Medukštos k., Alytaus r. sav.,
Sodybų g., Medukštos k., Alytaus r. sav.,
Sodininkų g., Medukštos k., Alytaus r. sav.,
Stirnų g., Medukštos k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų, 125 g miltelinio cukraus, 250 g sviesto, 1 kiaušinio trynys, 0,5 šaukštelio migdolų ekstrakto, 100 g susmulkintų migdolų, 90 g juodo šokolado
drožlių.
Gaminimas: Miltus ir miltelinį cukrų sumaišyti ir į ten įmaišyti sviesto ir kiaušinio trynio plakinį. Gerai maišant dėti migdolų esenciją, migdolus ir šokoladą. Iš tešlos suformuoti graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir išdėlioti juos per 2,5 cm vieną nuo kito ant kepimo
popieriumi išklotos skardos. Kepti apie 20-25 minutes 170 0C orkaitėje, kol švelniai pagels. Deja, aš sutarkavai per daug šokolado, tad man jie gavosi ne rusvi.. :)
|
|
|
|
|