Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
verivox,
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 300 g margarino 4 tryniai 200 g cukraus 1 stiklinė aguonų 1 stiklinė šviežio medaus
Gaminimas: Į dubenį sudėkite sviestą, cukrų ir viską gerai išsukite plaktuvu.
Įmuškite po vieną kiaušinį. Miltus suberkite į sviestą, stengdamiesi kuo mažiau maišyti. Įmaišius miltus minkykite tešlą 2-3 kartus, kad suliptų į vieną gabalą. Atšaldykite šaldytuve. Išėmę iškočiokite plonas juosteles, kuriais įvairiai formuodami ir pripildydami aguonomis bei apšlakstydami medumi,
suformuosite sausainiukus. Kepkite 200 C apie 20-30 min.
|
|
|
|
|