Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
viral smp 2 vs 4,
????????,
hastelweg eindhoven,
hnl,
mobile.de car insurance,
mobiles internet,
www.nate.cojm,
axa switxerland claudio,
????,
rimingas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Strazdų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Strielčiukų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Studentų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Stumbrų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Subačiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 7 gr. sausų mielių (arba 1/3 pakelio slapių) 1,5 stiklinės šilto vandens 2 a.š. cukraus 2 a.š. druskos 50 gr. aliejaus 3,5 stiklinės miltų 1 kiaušinis 2 š. grietinės 1 galvutė
česnako 200 gr. fermentinio sūrio Gaminimas: Mieles ištirpinti šiltame vandenyje kartu su cukrumi. Palaikyti apie 10 min, kol suputos. Į dubenį supilti aliejų, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę, įdėti druską, supilti mieles ir minkyti su miltais, kol tešla taps elastinga. Ant stalo
suberti smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį, juos permaišyti, dėti ant viršaus tešlą ir dar minkyti, kad šie produktai vienodai pasiskirstytų po tešlą. Tada ranka suvilginta aliejumi suformuoti du vienodus batonėlius ir dėti į kepimo formas, uždengti maistine plėvele ir dėti į 20 - 30 laipsnių
orkaitę, kildinti kol padvigubės, tada nuimti plėvelę ir kepti 180 laipsnių orkaitėje kol gražiai pagels. Skanaus!
|
|
|
|
|