Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų g., Antašavos mstl., Kupiškio r. sav.,
Dvaro g., Antašavos mstl., Kupiškio r. sav.,
Liepynės g., Antašavos mstl., Kupiškio r. sav.,
Papiviesio g., Antašavos mstl., Kupiškio r. sav.,
Pergalės g., Antašavos mstl., Kupiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 didelės česnako galvutės 1/4 stiklinės aliejaus 2 šaukštai šviežių džiovintų čiobrelių arba 2 šaukšteliai šviežiai maltų pipirų druskos
Gaminimas: Nulupti dalį išorinių česnako
lukštų. Nuo kiekvienos galvutės viršaus nupjauti apie 1 cm (kad būtų matomos skiltelės). Sudėti česnakus (kiekvieną atskirai) ant folijos gabalo, apipilti šaukštu aliejaus, pabarstyti čiobreliais, druska ir pipirais. Folijos kampus kruopščiai suvynioti, kad būtų uždaras
krepšelis. Kepti, kol visai suminkštės (45-60 min.)
|
|
|
|
|