Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Bukiškio k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų g., Bukiškio k., Vilniaus r. sav.,
Mokyklos g., Bukiškio k., Vilniaus r. sav.,
Obelyno g., Bukiškio k., Vilniaus r. sav.,
Rūtų g., Bukiškio k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g. sviesto 4 obuolių 250 g. cukraus 3 kiaušiniai 150 g. miltų tarkuota citrinos žievelė 1 a. š. malto cinamono 0,5 a. š. kepimo miltelių 50 g. maltų
migdolų
Gaminimas: Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius, o minštimą supjaustome į 8 dalis. Puode ištirpiname 50 g. sviesto, sudedame obuolius ir įberiame 50 g. cukraus. Maišydami kaitiname, kol obuoliai ima karamelizuotis. Užberiame tarkuotą citrinos žievelę. Viską sudedame į
kepimo formą ir leidžaime atvėsti.
Į dubenį sudedame likusį sviestą, suberiame likusį cukrų ir sukame, kol masė tampa puri. Pamažu, nuolat sukdami, sudedame išplaktus kiaušinius. Atidžiai įmaišome miltus sumaišytus su kepimo milteliais, cinamoną bei migdolus. Tešlą sudedame ant obuolių ir
išlyginame. Kepame 50 – 60 min. 180 0 karštumo orkaitėje.
Iškepusiam pyragui leidžiame atvėsti orkaitėje ir.... skanaus!!!
|
|
|
|
|