Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
hastelweg eindhoven,
????????,
hnl,
mobile.de car insurance,
mobiles internet,
www.nate.cojm,
axa switxerland claudio,
????,
rimingas,
tv programma vrt 2,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pakalnės g., Pernaravos mstl., Kėdainių r. sav.,
Pievų g., Pernaravos mstl., Kėdainių r. sav.,
Vyšnių g., Pernaravos mstl., Kėdainių r. sav.,
Petkūnų g., Petkūnų k., Kėdainių r. sav.,
Pundelio g., Petkūnų k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g svogūnų 2 skiltelės česanako 1 lydytas sūrelis (geriausiai su prieskoniais arba svogūnais) 2 šaukštai tarkuoto kieto fermentinio sūrio 1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių
sultinys druskos pipirų cukraus
Gaminimas: Nulupkite svogūnus, supjaustykite pusžiedžiais, užpilkite nedideliu kiekiu vandens ir virkite 15 min. Kai svogūnai suminkštės, 1/2 visos masės pertrinkite per sietelį arba susmulkinkite virtuvės kombainu, grąžinkite
atgal į puodą ir užvirkite. Į verdančią sriubą sudėkite lydytą sūrelį ir sultinį. Maišykite iki sūrelis išsilydys. Įdėkite druskos, pipirų ir cukraus pagal skonį. Tada sudėkite susmulkintą česnaką ir virkite dar 5 min. Sriubą patiekite tik labai karštą. Prieš patiekdami užbarstykite truputį tarkuoto
sūrio.
|
|
|
|
|