Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
versicherungsportale,
strom und gas,
windows blogs,
hln,
ttps://zul.im/0owd83,
overzet je niet,
oling allianz,
neistikima,
het nieuwsblad,
travel insurance,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolų g., Sauginių k., Šiaulių r. sav.,
Bytos g., Sauginių k., Šiaulių r. sav.,
Briešlaukės g., Sauginių k., Šiaulių r. sav.,
Ežero g., Sauginių k., Šiaulių r. sav.,
Jonelaičių g., Sauginių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 stiklinės spanguolių 0,5 kg cukraus 0,75 l degtinės 1-2 gabalėliai šviežio apelsino žievelės cinamono žievės 3-4 kardamono sėklos
Gaminimas: Spanguoles sumalti, užpilti
degtine, supilti į sandariai uždaromą indą ir 3-4 dienas palaikyti. Tuomet nukošti per keturgubos marlės filtrą, supilti cukrų ir pakaitinti iki virimo, bet neužvirti. Nukėlus nuo ugnies penkioms minutėms įmesti marlėje surištus prieskonius. Prieskonius išėmus supilstyti į butelius ir
laikyti vėsioje vietoje.
|
|
|
|
|