Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kranto g., Jurkionių k., Alytaus r. sav.,
Kreivoji g., Jurkionių k., Alytaus r. sav.,
Kūdros g., Jurkionių k., Alytaus r. sav.,
Lakštingalų g., Jurkionių k., Alytaus r. sav.,
Lauko g., Jurkionių k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Rauginti kopūstai, 3 šaukštai Burokėliai, 1 vienetas Bulvės, 1 vienetas Morkos, 0.3 vieneto Petražolės, 1 vienetas Svogūnai, 1 vienetas Pomidorų padažas, 1 šaukštas Margarinas, 1
šaukštas Grietinė, 0.5 šaukšto Grybai, džiovinti, 10 gramų Juodieji pipirai, pagal skonį Druska, pagal skonį
Gaminimas: Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė
mėsa). Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos. Supjaustyti virti grybai
užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|