Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Šakinių g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Uosių g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 1-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 10-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: 1,5 kg. pomidorų
1 kg. baklažanų
300gr. česnakų
1 kg. paprikų
3vnt. čilį/aitrių pipirų
1 st. aliejaus
1oo ml. acto (9 proc.)
druskos pagal skonį
Visus sumalti
mėsmale ir virti 45-50 min kol skystis truputi nugaruos). 5 min. iki virimo supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius ir užsukti. Palikti atvėsti.
Laikyti vėsioje, tamsioje rūsyje).
|
|
|
|
|