Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vaistu grupe, slopinanti uzdegiminius procesus, mazinanti kuno temperatura,
Kurinys, kuriame uzfiksuota seniausia Indijos medicinos sistema,
Senoves indu sistema, derinanti fizine, proto ir dvasios sveikata,
Jezaus Kristaus gimimo diena,
Jezaus kancios ir nukryziavimo diena,
Barų g., Siesikų mstl., Ukmergės r. sav.,
Draugystės g., Siesikų mstl., Ukmergės r. sav.,
Gojelio g., Siesikų mstl., Ukmergės r. sav.,
Kaštonų g., Siesikų mstl., Ukmergės r. sav.,
Laisvės g., Siesikų mstl., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 100 g rūkytos kiaulienos kumpio 1 šaukštas sviesto 1 mėsos sultinio kubelis 1 svogūnas 4 marinuoti agurkas 1 šaukštas garstyčių 0,5 šaukštelio medaus 3 šaukštai
obuolių acto 5 šaukštai alyvų aliejaus druskos maltų juodųjų pipirų 100 g ridikėlių 50 g svogūnų laiškų
Gaminimas: 1. Bulves kruopščiai nuplaukite ir išvirkite neluptas (stenkitės, kad bulvės nesuvirtų). Po to vandenį nusunkite, bulves perpilkite šaltu vandeniu,
nulupkite ir atvėsinkite. 2. Kiaulienos kumpio gabalėlį smulkiai supjaustykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepinkite jame kumpį. Bulves supjaustykite griežinėliais ir suberkite į keptuvę. Užpilkite karštu sultiniu. 3. Padažui. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
Supjaustykite plonais apvaliais griežinėliais agurkus. Sumaišykite garstyčias, medų ir actą, lėtai maišydami supilkite aliejų. Suberkite smulkintą svogūną ir supjaustytus agurkus, marinatą pasūdykite ir įberkite pipirų (pagal skonį). Užpilkite marinatą ant bulvių, uždenkite ir palaikykite 30
min. 4. Ridikėlius nuplaukite, nusausinkite, nuvalykite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūnų laiškus nuplaukite, nusausinkite, keletą stiebelių palikite papuošti, likusius supjaustykite ir kartu su ridikėliais suberkite ant bulvių. Paruoštas salotas papuoškite svogūnų laiškais.
|
|
|
|
|