Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Melioratorių g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Melisos g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Mėtų g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Minijos g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Miško g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: apie 400 g varškės lazanijos lakštų apie 250 g špinatų 2 svogūnai 2 valg. šaukštai sviesto 2 valg. šaukštai miltų 500 ml pieno 2 kiaušinių 1 indelis pomidorų padažo
makaronams 200 g tarkuoto sūrio žalumynų: peletrūnų, bazilikų, mairūnų, krapų ir kt. maltų pipirų maltų muskatų druskos Gaminimas: Svogūnus nulupti, sukapoti ir pakepinti svieste, tada sudėti špinatus ir maišant keletą minučių patroškinti. Į varškę sudėti atvėsintus
patroškintus špinatus su svogūnais, 100 g tarkuoto sūrio, įmušti kiaušinius, įberti maltų pipirų, druskos, susmulkintų šviežių arba džiovintų prieskoninių žolių, pasūdyti ir viską gerai sumaišyti.
Sviestą ištirpinti nedideliame puode, suberti miltus ir maišant pakepinti 1 minutę. Tada
palaipsniui nenustojant maišyti supilti pieną ir pavirti, kol padažas šiek tiek sutirštės. Pagardinti druska, pipirais bei muskatu.
Į apkepo indo dugną supilti pomidorų padažą ir dėti lazanijos lakštus. Ant viršaus paskleisti pusę varškės įdaro. Tada dėti antrą lazanijos lakštų sluoksnį,
likusią varškę ir pabaigti lazanijos lakštais. Užpilti paruoštą padažą ir pabarstyti likusiu tarkuotu sūriu.
Kepti uždengus folija (baigiant kepti atidengti, kad sūris apskrustų) iki 200? C įkaitintoje orkaitėje 40-50 min. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 pakeliai 9% varškės 250 g šaldytų špinatų 10 lakštų lazanijos 1 kiaušinis 150 g fermentinio sūrio Bešamelio padažas (50 g sviesto, 1 šaukaštas miltų, 500 ml pieno, žiupsnelis
druskos ir malto muskato) Žiupsnelis druskos, džiovinto raudonėlio, baziliko, petražolių
Gaminimas: Atšildytus špinatus išmaišyti su varške, kiaušiniu ir išvardintais prieskoniais. Pasigaminti Bešamelio padažą (Išlydyti sviestą į ji sudėti miltus, pakepinti maišant,
kol gausis vienalytė masė ir pastoviai maišant supilti pieną, pakaitinti, kol padažas sutirštės (jie padažas per daug tirštas įpilkite papildomai vandens), suberti muskatą ir įdėti druskos pagal skonį). Skardos dugną ištepti aliejumi. Dėti sluoksnį lazanijos lakštų, ant jos užtepti
Bešamelio padažo, ant viršaus dėti sluoksnį varškės su špinatais, apibarstyti tarkuotu sūriu (nedaug). Ant viršaus vėl dėti lakštus. Taip sluoksniuoti iki pabaigos. Viršutinis sluoksnis turi būti lakšto. Jį aptepti likusiu Bešamelio padažu ir apibarstyti tarkuotu sūriu.
|
|
|
|
|