Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
??,
vandecaveije gabri?l,
hln,
hoe gaan de stunts van m,
zoe /foros/,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lydekų g., Raizgių k., Šiaulių r. sav.,
Lynų g., Raizgių k., Šiaulių r. sav.,
Miško g., Raizgių k., Šiaulių r. sav.,
Pajūrio g., Raizgių k., Šiaulių r. sav.,
Pakrantės g., Raizgių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 porcijos 500 gramų jautienos faršo arba smulkiai supjaustyto kumpio 1 čili pipiras 100 gramų aštraus pomidorų padažo 500 gramų pomidorų 2 česnako skiltelės 400 gramų konservuotų
aštrių raudonų pupelių 1 paprika prieskonių (paprikos, prieskonių jautienai ir pan.) pagal skonį 1 svogūnas 3 šaukštai aliejaus 200 g fermentinio sūrio Druska, pagal skonį
Gaminimas: ~ 2 valandos Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite nuo jų
odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek
daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono rekelėmis
arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis (būna, berods, IKI parduotuvėse).
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Mėsa Pomidorų padažas, 100 gramų Pomidorai, 400 skardinių
Pupelės, 400 skardinių Pipirai, 1 vienetas Svogūnai, 1 vienetas
Česnakas, 2 skiltelės Paprika, 0,5 vieneto Sūris Paprikos milteliai, 1 žiupsnelis
Pipirai Pipirai Prieskoniai Druska
Aliejus, 1 valgomasis šaukštas Vanduo, 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija: Konservuotus pomidorus (su visu skysčiu), čili pipirą, papriką, česnaką sutrinkite maisto smulkintuvu.
Svogūną nulupkite ir pasmulkinkite kubeliais (labai smulkiai nesistenkite, vis vien sriubą reikės pertrinti).
Faršą suprieskoniuokite kiaulienos prieskoniais, paprikos milteliais, druska, pipirais ir maišydami kepinkite keptuvėje su šiek tiek aliejaus kartu su smulkintu svogūnu, kol faršas iškeps.
Keptą faršą ir sutrintą masę supilkite į puodą, įpilkite šiek tiek vandens, pertrinkite maisto smulkintuvu ("blenderiu").
Sudėkite pupeles (pupelių skystį nupilti lauk) ir pomidorų padažą. Išmaišyti ir šiek tiek dar pakaitinkite.
Paragaukite, ir jei Jums pagal skonį trūksta ar druskos, ar aštrumo, įdėkite atitinkamų prieskonių. Ant karštos sriubos užberkite tarkuoto sūrio ir valgykite
su paskrudintu batonu.
P.S. Sriuba turi būti gana tiršta.
Skanaus. :) Porcijų skaičius:
6
|
|
|
|
|