Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tujų g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Tulpių g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Žemuogių g., Gečialaukio k., Alytaus r. sav.,
Bebrų g., Junčionių k., Alytaus r. sav.,
Dvaro g., Junčionių k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg šviežių žuvų 1 svogūnas 1 poras 4 bulvės 1 šaukštas miltų 1 stiklinė pieno 1 lauro lapelis (Lauro lapas) 3 žirneliai kvepiančiųjų pipirų (Kvapieji pipirai) 2 šaukštai
smulkintų krapų 2 šaukštai smulkintų laiškinių svogūnų
Gaminimas: Žuvis išskroskite, nupjaukite galvas, išimkite kaulus, nulupkite odeles. Pakepinkite supjaustytą svogūną. Žuvų galvas ir odeles sudėkite į puodą, užpilkite 1,5 l vandens. Suberkite kepintus svogūnus, lauro lapelį,
kvepiančiuosius pipirus, pasūdykite. Virkite apie 20 min. ant mažos ugnies. Sultinį perkoškite. Nulupkite porą, supjaustykite skridinėliais. Nulupkite ir supjaustykite gabalėliais bulves. Daržoves suberkite į žuvų sultinį ir virkite apie 15 min. Supjaustykite žuvį gabalėliais ir sumeskite į sriubą,
virkite dar 10-15 min. Pieną išmaišykite su miltais, supilkite į sriubą, užvirkite. Tada suberkite krapus ir svogūnus.
|
|
|
|
|