Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Topolių g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Tulpių g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Vandžiogalos pl., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Vėjo g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Veršvos g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 5 kiaušiniai 150 g majonezo 100 g grietinės 350 g tarkuoto fermentinio sūrio
Įdarui: 500 g faršo 1 svogūno galva 1 kiaušinis druskos,
pipirų Gaminimas: Kiaušinius sumaišyti su majonezu, grietine ir sūriu. Supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą (geriausiai didelė skarda, tokia, kurios paprastai būna prie orkaitės). Kepti 20 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Šiek tiek ataušinti. Turi gautis minkštas omletinis
pagrindas. Ant pagrindo paskleiskite įdarą: faršą (žalią), sumaišytą su kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu, pagardintu druska bei pipirais. Pradedant trumpuoju kraštu susukite į vyniotinį. Kepti dar 40 min. iki 200° C įkaitintoje orkaitėje. Iškepus leiskite atvėsti ir tada supjaustykite
riekelėmis. Šis patiekalas labai gražiai atrodo, tad puikiai tiks ir šventiniam stalui. Be to - su juo galima daug improvizuoti, pvz. į faršą pridėti daržovių, ryžių, aštresnių prieskonių ir t.t.
|
|
|
|
|