Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tagesgeldkonto,
arkadasim nerde hakkarim,
hln,
stromwechsel mit verivox,
aan het werk,
versicherungsportale,
strom und gas,
windows blogs,
ttps://zul.im/0owd83,
overzet je niet,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Apynių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antežerių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio imbiero (arba 1 šaukštelis malto džiovinto imbiero) 0,25 šaukštelio asafetidos 1 šaukštelis ciberžolės 5 supjaustyti vidutinio dydžio pomidorai 2 šaukštai
citrinos sulčių 1 šaukštas susmulkintos šviežios kalendros 200 g mung dalo (1 puodelis) 1,9 l vandens (8 puodeliai) 3 lauro lapai (Lauro lapas) 1 šaukštas sviesto 2,5 šaukštelio druskos 2 šaukštai ghi (Ghi ) 1 šaukštelis garstyčių sėklų 1 šaukštelis kmynų 2
sugrūsti džiovinti ankštiniai pipirai
Gaminimas: Dalą perrinkite ir neplautą suberkite į sunkų prikaistuvį. Pastatykite ant silpnesnės negu vidutinė ugnies ir nuolatos maišydami 4-5 minutes dalą spraginkite, kol didesnė jo dalis truputį parus. Suberkite dalą į metalinį koštuvą.
Perplaukite po tekančiu vandeniu ir vėl suberkite atgal į prikaistuvį. Įpilkite vandens, sudėkite lauro lapus, sviestą ir druską. Pastatykite puodą ant didelės ugnies ir užvirkite. Uždenkite ir 30 minučių virkite ant vidutinės-didelės ugnies. Kai dalas ims irti, mažame prikaistuvyje
įkaitinkite ghi ir suberkite į jį garstyčių sėklas. Uždenkite. Kai jos liausis spragėję, iš eilės greitai suberkite kmynus, ankštinius pipirus, imbierą, asafetidą ir kurkumą. Maišydami kepinkite maždaug 20 sekundžių, po to sudėkite supjaustytus pomidorus ir minutę ar dvi juos kepkite, pavartydami
šaukštu. Suverskite pomidorus ir prieskonius į sriubą, uždenkite ir virkite ant lėtos ugnies, kol dalas visiškai suvirs. Pridėkite citrinos sulčių ir kalendros ir gerai išmaišykite. Patiekite su bet kokiu ryžių valgiu arba indiška duona.
|
|
|
|
|