Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
??,
vandecaveije gabri?l,
hln,
hoe gaan de stunts van m,
zoe /foros/,
strom und gas tarife,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kaltanėnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Grybai Druska, 2.5 šaukšto Cukrus, 3.5 šaukšto Lauras, lapai, 2 vienetai Gvazdikėliai, 5 vienetai Juodieji pipirai, 5 vienetai Kvapieji pipirai, 5 vienetai Actas, 15
mililitrų
Gaminimas: Grybai verdami 15-20 minučių pasūdytame vandenyje (0,5 šaukšto druskos litrui vandens). Po to išgriebiami ant rėčio, kad nuvarvėtų. Po to sudedami į švarius stiklainius (maždaug 2/3 stiklainio) ir užpilami išvirtu atvėsintu marinatu. Rekomenduojamas saldžiarūgštis
marinatas, kuris jau daugelį metų vartojamas, grybai gerai laikosi, būna labai skanūs. Į litrą vandens dedama 2 šaukštus druskos, 3,5 šaukšto cukraus, 1-2 lauro lapelius, 5 gvazdikėlius, 5 juodus ir 5 kvapiuosius pipirus. Verdama 20-25 minutes. Baigiant virti įpilamas šaukštas acto esencijos (15 ml.
). Užpilti marinatu grybai kaitinami 30-40 minučių 100 C temperatūros vandenyje. Stiklainiai išimami ir sandariais uždaromi metaliniais dangteliais. Grybai išsilaiko iki metų net kambario temperatūroje.
|
|
|
|
|