Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
neistikima,
het nieuwsblad,
travel insurance,
smaragdai,
svi,
immobilienfinanzierung,
vattenfall energy plans,
hln weer,
campus groenenborger,
darlehen,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jeep .....,
Jega kuria oras slegia visus kunus,
Jega, kuri atsiranda deformuojamame kune, vadinama .....,
Jega, kuri atsiranda kunu salycio vietoje ir trukdo vienam ju pajudeti ar judeti kito kuno pavirsiumi,
Jega, kuri stumia aukstyn skysciuose panardintus arba pluduruojancius kunus, vadinama .....,
Danės g., Kretingalės mstl., Klaipėdos r. sav.,
Gėlių g., Kretingalės mstl., Klaipėdos r. sav.,
Gintaro g., Kretingalės mstl., Klaipėdos r. sav.,
Jūros g., Kretingalės mstl., Klaipėdos r. sav.,
Klaipėdos g., Kretingalės mstl., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Obuoliai, rūgštūs, 750 gramų Kvietiniai miltai, persijoti, 500 gramų Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas Sviestas, 125 gramai Cukrus, 5 šaukštai Druska, truputį Citrinos, 1
vienetas Manų kruopos, 1 šaukštas Romas, 2 šaukštai Cinamonas, 1 šaukštelis Pienas, 3 šaukštai
Gaminimas: Į išsijotus miltus įtrinkite sviestą. Įberkite žiupsniuką druskos, 2 šaukštus cukraus, įmuškite kiaušinio trynį ir užminkykite tešlą. Ją sudėkite į indą, uždenkite
plėvele ir dėkite mažiausiai pusvalandžiui į šaldytuvą. Taip ji sukietės ir paskui kočiojama nelips prie paviršiaus bei kočėlo.
Nutarkuokite citrinos žievelę. Obuolius nulupkite, išimkite sėklines, supjaustykite skiltelėmis. Apšlakstykite citrinos sultimis, supilkite romą, likusį cukrų,
cinamoną, manų kruopas bei citrinos žievelę. Išmaišykite.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 C. Formą įdėkite į šaldytuvą. Iš šaldytuvo išimkite tešlą, atgnybkite jos maždaug 2 trečdalius ir iškočiokite apvalų lakštą.
Formą išklokite tešla iki kraštų palikdami maždaug 2 cm. Gerai
prispauskite pirštais. Perteklių nugnybkite. Tolygiai paskleiskite obuolių įdarą.
Likusią tešlą iškočiokite ir ja užklokite įdarą. Kraštus patepkite šaltu vandeniu ir sulipdykite su apatinio lakšto kraštais. Iš tešlos likučių išpjaustykite ornamentus, sudrėkinkite vandeniu ir prilipdykite
prie pyrago. Pyrago viršuje išpjaukite tris angas ir viršų sudrėkinkite pienu. Kepkite 50 minučių. Skanaus!
Pastaba. Jokiu būdu nepamirškite pyrago viršuje išpjauti angų, kad pro jas galėtų išgaruoti drėgmės perteklius ir pyragas būtų trapus.
Labai tinka su plakta grietinėlė ir
ledais - desertas, kuriam neįmanoma atsispirti.
|
|
|
|
|