Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kvietiniai miltai, 500 gramų Kiaušiniai, 1 vienetas Pienas, 1 stiklinė Mielės, 35 gramai Aliejus, 2 šaukštai Dešrelės, pieniškos, virtos, 3 vienetai Dešra, virta, 150
gramų Pomidorų padažas, 0.5 stiklinės Alyvuogės, juodosios, be kauliukų, 18 vienetų Daržovės, šaldytos, tailandietiškos "Wok Thai", 320 gramų Čili, 1 vienetas Svogūnai, 1 vienetas Fermentinis sūris, 300 gramų Prieskoniai,
picos Druska Cukrus
Gaminimas: Pirmiausia gaminame picos padą.
1. Mieles užpilame pašildytu pienu, ištirpdinam jas ir užpilam ant miltų. Įmušam kiaušinį, gerai viską išsukam ir paliekam šiltai pusvalandžiui, kad iškiltų.
2. Masei padidėjus, sudedam likusius
miltus, aliejų, druską, cukrų, užminkom tešlą ir paliekam dar kokiai valandai iškilti.
3. Iškočiojame tešlą, padarom blyną tokios formos, kokią turim skardą. Skarda apibarstoma miltais ir tiesiamas picos padas.
4. Padas aptepamas pomirodų padažu ir pasluoksniui dedami ingredientai:
smulkinta dešra, dešrelių griežinėliai, susmulkinti svogūnai, čili pipiras, atšildytos daržovės, alyvuogės, fermentinis sūris. Apibarstoma picos prieskoniais ir pašaunama į 200 C orkaitę.
Kepama tol, kol išsilydo sūris ir pagelsta pado kraštai. Stebėkit, kad nesudegtų padas ;)
|