Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
hln,
stromwechsel mit verivox,
aan het werk,
versicherungsportale,
strom und gas,
windows blogs,
ttps://zul.im/0owd83,
overzet je niet,
oling allianz,
neistikima,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ievų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Ilgoji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Įsros g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Išradėjų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
J. Basanavičiaus g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Vyšnios, 1 kilogramas Cukrus, 1 kilogramas Vanduo, 1 stiklinė Apelsinai, žievelė, truputį
Gaminimas: Paruoškite uogas - nuplaukite, nuimkite kotelius. Uogas nusausinkite ir išimkite
kauliukus. Ant paruoštų vyšnių užpilkite karštą sirupą ir vandens, cukraus, apelsino žievelės ir palikite nakčiai kambario temperatūroje. Kitą dieną nupiltą sirupą užvirinkite ir jau kiek pravėsusį užpilkite ant uogų ir vėl palikite nakčiai. Trečią dieną užpilkite uogas karštu, pavirintu sirupu
ir pamažu virkite apie 10 min. Uogienę supilstykite į 1L talpos karštus, gerai išplautus ir iškaitintus stiklainius ir tuoj pat sandariai uždarykite steriliais dangteliais.
|
|
|
|
|