Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tvenkinio g., Daukniškių k., Panevėžio r. sav.,
Vakario g., Daukniškių k., Panevėžio r. sav.,
Vasaros g., Daukniškių k., Panevėžio r. sav.,
Vingioji g., Daukniškių k., Panevėžio r. sav.,
Vynuogių g., Daukniškių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 porcijos: 1 jaunas kiškis arba triušis (sveriantis apie 1,5 kg), 500ml baltojo vyno acto, 5OOml ar šiek tiek daugiau vandens, 4 valgomieji šaukštai pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių
aliejaus, 150g supjaustytų lašinukų, pancetos (arba šoninės), 1 didelis smulkiai supjaustytas raudonasis svogūnas, 2 skiltelės suspausto bet nesmulkinlo česnako, 2 lauro lapeliai, 2 šakelės rozmarino, 1 nedidelė lazdelė cinamono, 2 gvazdikėliai, 500ml sauso raudonojo
vyno (gaminant triušį labiau tinka sausas baltasis vynas), 1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos (koncentrato), sumaišytos su 180 ml jautienos sultinio, Druska, šviežiai grūsti juodieji pipirai, 500g spagečių.
Gaminimas: Kruopščiai nuplaukite kiškį ir supjaustykite
didesniais gabalėliais, pjaustykite atsargiai, kad neliktų kauliukų atplaišų. Į stiklinį ar keraminį indą su vandeniu ir actu sudėkite mėsos gabalėlius, uždenkite indą maisto produktų plėvele ir padėkite į šaldytuvą 4 valandoms. Po to marinatą nupilkite, o mėsos gabalėlius nusausinkite. Didelėje
keptuvėje pakaitinkite aliejų, pakepinkite lašinukus ir apkepinkite mėsą ant vidutinio karštumo ugnies 8-10 minučių, kol gražiai apskrus. Sudėkite svogūnus, česnaką, lauro lapus, cinamoną, gvazdikėlius ir rozmariną, pakepinkite dar 3 minutes. Įpilkite vyno ir supilkite pomidorų pastos mišinį.
Keptuvę uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 2 valandas, kol mėsa suminkštės, įpildami šiek tiek vandens, kad mėsa neliptų prie keptuvės dugno (gaminant triušį, troškinti reiktų apie 1 valandą). Kol troškinasi kiškis, išvirkite spagečius dideliame kiekyje pasūdyto vandens, virkite apie
12 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite ir sudėkite į mėsos troškinį. Gerai išmaišykite ir patiekite karštus. Makaronų patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|