Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
49 30 403673001,
??????????,
miss france,
iets naar ieta anders,
???? ?? ??,
reiseversicherung,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jono Švažo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jotvingių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jovaro g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juditos Vaičiūnaitės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juliaus Janonio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 silkės 2 nedideli svogūnai 10 džiovintų baravykų kepurėlių 4 šaukštai aliejaus
Gaminimas: Silkes išmirkyti, nulupti odelę ir išimti ašakas. Supjaustyti nedideliais
gabalėliais ir sudėti į pusdubenį, formuojant žuvies pavidalą. Per naktį mirkytus grybus išvirti, kelis kartus nuplauti ir sukapoti. Svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais, pakepinti karštame aliejuje, išmaišyti su grybais ir trumpai patroškinti aliejuje, po to sudėti ant silkių.
|
|
|
|
|