Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
verivox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stiklių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Stirnų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Strazdų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Strielčiukų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Studentų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g miltų 300 g margarino 100 g cukraus 100 g išgliaudytų riešutų 3 virtų kiaušinių tryniai 1 kiaušinio trynys su cukrumi trintos braškės (Braškės ir žemuogės) želė
arba uogienė
Gaminimas: Karšto vandens vonelėje ištrinti margariną su cukrumi, sudėti per sietelį pertrintus trynius, įmaišyti nevirtą trynį, pakepintus kapotus riešutus. Masę nukelti nuo ugnies, suberti miltus ir užmaišyti tešlą. 2/3 tešlos iškočioti, perkelti ant kepimo
popieriaus, subadyti šakute. Likusią tešlą iškočioti, supjaustyti juostelėmis ir sudėti ant didžiojo tešlos gabalo (darant kvadratėlius), patepti riebalais ir kepti įkaitintoje 210-240° C temperatūros orkaitėje maždaug 30 min. Į iškepusio pyrago daubeles dėti tirštą braškių uogienę arba su
cukrumi sutrintas uogas, sumaišytas su stingstančia žele.
|
|
|
|
|