Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kupolės g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Laimės g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Lakštingalų g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Lantainių g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Liepų g., Domeikavos k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kvietiniai miltai, 2 šaukštai Vanduo, pusė, 0.5 stiklinės Aliejus, 4 šaukštai Grybai, virti, 125 gramai Svogūnai, 0.5 vieneto Sviestas, 1 šaukštelis Džiūvėsėliai, 0.5
šaukšto Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, truputį
Gaminimas: Tešlai: 2 šaukštai kvietinių miltų, pusė stiklinės vandens, šaukštelis riebalų, truputis druskos. Įdarui: 125 g virtų grybų pusė svogūno, pusė šaukšto sviesto arba aliejaus, pusė šaukšto džiūvėsėlių, truputis
druskos ir pipirų.
Miltai praskiedžiami vandeniu, įberiama truputį druskos ir gerai išmaišoma, kad neliktų gumulėlių. Į įkaitintą, riebalais pateptą keptuvę pilama po 5 šaukštus (vidutinio dydžio keptuvei) skystos tešlos, paskleidžiant ją po visą keptuvę, ir kepama. Iš tos tešlos gaunami
vienas- du lietiniai, kurie patepami po 1- 2 šaukštus įdaro. Blyneliai susukami voleliais ir pakepinami riebaluose. Įdarui svieste pakepinamas supjaustytas svogūnas, pridedama virtų supjaustytų grybų ir pakepinama. Po to beriama džiūvėsėlių, druskos, pipirų ir baigiama kepti.
|
|
|
|
|