Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
??,
vandecaveije gabri?l,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
P. Klimo g., Kalvarijos m., Kalvarijos sav.,
P. Žadeikos g., Kalvarijos m., Kalvarijos sav.,
Pašešupio g., Kalvarijos m., Kalvarijos sav.,
Paupio g., Kalvarijos m., Kalvarijos sav.,
Pievų g., Kalvarijos m., Kalvarijos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kiaušiniai 1 stiklinė cukraus 1 stiklinė miltų (su kaupu) 1 pakelis vanilės cukraus 4 vidutinio dydžio obuoliai (Obuolys) 1 šaukštelis cinamono (Cinamonas) 1 šaukštelis cukraus
pudros
Gaminimas: Iš kiaušinių, cukraus, miltų ir vanilės cukraus paruošiame biskvitinę tešlą. Ją supilame į sviestu pateptą formą. Obuolius nulupame, išimame sėklides, supjaustome skiltelėmis ir šiek tiek įspaudžiame į tešlą. Viršų pabarstome cinamonu. Kepame vidutinio karštumo
orkaitėje apie 20-30 min arba kol iškeps (tikrinkite įkišdami medinį pagaliuką). Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra. Labai skanu valgyti dar karštą su ledais :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 180 g nuluptų graikinių riešutų 600 g obuolių 1 arbatinis šaukštelis margarino VILNIUS kepiniams 1 šaukštas cukraus pudros 125 ml brendžio 5 kiaušiniai 300 g rudojo cukraus 180 ml
graikinių riešutų aliejus (tinka ir augalinis) 330 g miltų 1 šaukštelio kepimo miltelių 1 žiupsnelis druskos
Gaminimas: 1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 °C. 2. Graikinius riešutus susmulkinkite ir pakaitinkite orkaitėje apie 10-15 min. 3. Išvalykite obuolius
ir supjaustykite 1 cm kubeliais. 4. Dubenėlyje ištirpinkite sviestą ir cukrų, sudėkite obuolius ir ant silpnos ugnies pakaitinkite. Supilkite 2 šaukštus brendžio, išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. 5. Kiaušinius išplakitei dideliame dubenyje iki purumo. Palaipsniui pridėkite rudojo cukraus.
Viską dar kartą labai gerai išplakti. 6. Mažu greičiu plakite ir tuo pat metu supilkite plona srove aliejų ir likusį brendį. 7. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska. 8. Visus produktus galiausiai sumaišome. 9. Kepimo formą išklojame kepimui skirtu popieriumi ir sudedame
tešlą. 10. Kepame orkaitėje (temperatūra iki 180 °C) apie 30-45 min. 11. Išimkite pyragą iš formos ir atvėsinkite ant grotelių. 12. Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra. Labai skanu su ledais ar pienu :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės miltų 2 a. š. kepimo miltelių 6 kiaušinių 6 v. š. cukraus 0,5 a. š. vanilės esencijos (nebūtina) 0,5 stiklinės aliejaus Obuolių (geriausia kietų,
rūgščių)
Gaminimas: Elektriniu plaktuvu viską suplakame (tešla turi būti grietinės tirštumo). Aš įmaišiau dalį obuolių į tešlą, o dalį uždėjau ant viršaus. Pabarstę cukrumi ir cinamonu, migdolų plokštelėmis, kepame 200°C temp. orkaitėje 25 - 40 min.(žiūrime pagal
savo orkaitę). Skanaus.
|
|
|
|
|