Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
56+5=,
prepaid,
iptv,
varžybų sala,
ištrinti užduotį,
pradeti naujas varzybas,
super turtuolis,
atsaukti super turtuolis,
išminčiaus moneta,
lolas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pataušio g., Daugėlaičių k., Radviliškio r. sav.,
Plento g., Daugėlaičių k., Radviliškio r. sav.,
Skynimų g., Daugėlaičių k., Radviliškio r. sav.,
Šiaulėnų g., Daugėlaičių k., Radviliškio r. sav.,
Tujų g., Daugėlaičių k., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 stiklinės miltų 1 kiaušinis 3/4 stiklinės parūgštinto vandens 100 g sviesto 250 g margarino 3 stiklinės juodųjų serbentų (Juodieji serbentai) 1 stiklinė cukraus 1 arbatinis
šaukštelis cinamono (Cinamonas) miltinis cukrus pyragui pabarstyti
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų paruošiame sluoksnuotą tešlą. Ją 2 val. šaldome. Tuomet iškočiojame 4 mm storio kvadratą. Iš kraštų atpjauname 5-7 mm storio juosteles ir supiname pynutes. lakštą subadome
šakute. Ant jo sudedame mėsmale sumaltus ir su cukrumi bei cinamonu sumaišytus juoduosius serbentus. Kraštus bei vidurį papuošiame pynutėmis. Kepame pyragą 200-220 C temperatūros orkaitėje, jei įdaras atrodo skystokas, baigiame kepti 150 C temperatūroje, kad jis padžiūtų. Pyragą
apibarstome miltiniu cukrumi.
|
|
|
|
|