Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
???? ?? ??,
reiseversicherung,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pakrantės g., Aristavos k., Kėdainių r. sav.,
Pušynės g., Aristavos k., Kėdainių r. sav.,
Rožių g., Aristavos k., Kėdainių r. sav.,
Zutkių g., Aristavos k., Kėdainių r. sav.,
Žemdirbių g., Aristavos k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g minkšto sviesto arba margarino 40 g cukraus 1 kiaušinis 150-200 g miltų 1 pakelis vanilės cukraus 0,5 šaukštelio kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 1 varškės sūris 1
citrina 6 kiaušiniai 200 g cukraus 200 g sviesto
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų paruošiame trapią tešlą ir 20 min. ją laikome šaltai. Varškės sūrį, sviestą, citriną supjaustome gabalėliais ir sumalame mėsmale. Į šią masę sudedame 6 trynius, cukrų ir gerai
išmaišome. Baltymus išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į sūrio masę. Iš atšaldytos tešlos iškočiojame 4 mm storio lakštą. Jį įklojame į sviestu pateptą kepimo formą. Ant viršaus sukrečiame sūrio masę. Pyragą kepame 150-180 C temperatūroje apie 1 val. Kepdami
neatidarinėkite orkaitės, nejudinkite pyrago, kad nesukristų sūrio įdaras. Pyragą patiekiame su bruknių arba spanguolių uogiene.
|
|
|
|
|