Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Obelų 1-oji g., Gelgaudiškio m., Šakių r. sav.,
Obelų 2-oji g., Gelgaudiškio m., Šakių r. sav.,
Obelų 3-oji g., Gelgaudiškio m., Šakių r. sav.,
Obelų 4-oji g., Gelgaudiškio m., Šakių r. sav.,
Parko g., Gelgaudiškio m., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1/2 stiklinės vandens 1/2 stiklinės miltų 50 g sviesto 2 kiaušiniai sviestas formai patepti Puošimui: vyšnių (iš uogienės) kokoso drožlių 300 g grietinėlės 1 stiklinė
vyšnių sirupo arba uogienės be uogų 1 pakelis grietinėlės standintojo
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų paruošiame plikytą tešlą ir iškepame 20-25 cm ilgio „lazdeles". Kremui išplakame grietinėlę, po šaukštą supilame vyšnių sirupą ir suberiame grietinėlės standintoją. Su
konditeriniu švirkštu kremu pripildome „lazdeles". Jas dedame sluoksniais, nuolat pertepdami kremu. Puošiame vyšniomis ir kokoso drožlėmis. 10 min. laikome šaltai. Vietoj grietinėlės standintojo galime vartoti 1 šaukštą želatinos.
|
|
|
|
|