Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iets naar ieta anders,
???? ?? ??,
reiseversicherung,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lokio g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Merkio g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Mituvos g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Mūšos g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Neries g., Arlaviškių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės virtų ryžių 200 g fermentinio sūrio 2 saujos dilgėlių 6 kiaušiniai sviestas formai patepti 200 g margarino 1 kiaušinis 300-350 g
miltų druska
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 1 val. laikome šaltai. Tuomet iškočiojame 5 mm storio lakštą ir įklojame į sviestu pateptą kepimo formą. Apipjauname kraštus. Iš likusios tešlos išpjauname lapelius. Įdarui suplakame kiaušinius. Dilgėles
nuplikome verdančiu vandeniu ir smulkiai supjaustome. Fermentinį sūrį sutarkuojame. Viską sumaišome su ryžiais, pasūdome ir sukrečiame į kepimo formą ant tešlos. Papuošiame tešlos lapeliais. Kepame 200 C temperatūros orkaitėje, kol kraštai ir viršus gražiai paruduoja.
|
|
|
|
|