Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juozo Ruzgio g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Laukų g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Luokės g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Miško g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Nelindos g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Moliūgai, 600 gramų Mėsa, virta, 400 gramų Ryžiai, virti, 60 gramų Sviestas, tirpintas, 2 šaukštai Pomidorų padažas, 2 šaukštai Kvietiniai miltai, 1 šaukštelis Kiaušiniai, 1
vienetas Druska, truputį Sultinys, truputį
Gaminimas: Moliūgai nulupami, supjaustomi skersai ir išilgai į 4 dalis, šaukštu išskobiamos sėklos. Tada jie pripildomi įdaro, sudedami į riebaluotą keptuvą, užpilami padažu ir 20—25 min. kepami orkaitėje.
Įdarui virta mėsa
sumalama, pridedama smulkiai supjaustyto, svieste pakepinto svogūno, virtų ryžių, įmušamas kiaušinis, viskas išmaišoma ir pagardinama prieskoniais.
Padažui keptuvėje sviestas sumaišomas su miltais, įpilama pomidorų tyrės, sultinio, kuriame virė mėsa, viskas užvirinama.
|
|
|
|
|