Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klevų g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Knygnešio g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Kosmonautų g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Kovo 11-osios g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Kranto g., Tauragės m., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 500-600 g kiaulienos faršo 2 kiaušiniai 100 g grietinėlės 300 g fermentinio sūrio 500 g sūdytų išmirkytų baravykų arba kitokių grybų 0,5 stiklinės saulėgrąžų 5 šaukštai
džiūvėsėlių paukštienos prieskonių aliejaus skardai patepti 1 svogūnas Padažui: 1 indelis majonezo 1 indelis krienų
Gaminimas: Nuneriame vištos odą, palikdami šlauneles ir sparnelius, ją įtriname paukštienos prieskoniais ir paliekame 2 val. Atskiriame
vištieną nuo kaulų. Vištos krūtinėlę supjaustome kubeliais. Likusią vištieną bei kiaulieną sumalame mėsmale. Į faršą įmaišome išplaktus kiaušinius, grietinėlę, suberiame kubeliais supjaustytą fermentinį sūrį bei grybus, saulėgrąžas. Paskaniname paukštienos prieskoniais ir gerai išmaišome. Taip
paruošto faršo prikemšame vištą ir užsiuvame. Kepame 200 - 220° C temperatūroje apie 1,5 val. Iškepusią vištą 10 - 15 min. atvėsiname, suvyniojame į foliją ir paslegiame. Puošiame sūdytų mirkytų baravykų kepurėlėmis, salotų lapais, saulėgrąžomis bei petražolių lapeliais. Patiekiame su majonezo ir
krienų padažu.
|
|
|
|
|