Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
kaunas,
wat is opvliegers,
skyangle,
oc sprawcy ufg,
handy vertrag,
meine allianz login,
strom,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vaidoto g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vairo g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vaisių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Varpo g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Vasario 16-osios g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g neriebios mėsos be kaulų 30 g sviesto 3-4 skiltelės česnako 2 pomidorai (arba 0,5 stiklinės pomidorų tyrės) 1 šaukštas miltų 1 stiklinė rūgusio pieno 2 svogūnai 1
morka 1 salieras 1 poras petražolių pipirų lauro lapelių (Lauro lapas) druskos
Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą, užpilti rūgpieniu, pasūdyti ir virti uždengtą ant labai silpnos ugnies. Svieste pakepinti smulkiai kapotus svogūnus, su
druska sutrintą česnaką, susmulkintas daržoves, miltus, prieskonius, maišant kepinti kol suminkštės. Į šį padažą sudėti išvirtą mėsą ir pakaitinti 10-15 min. ant silpnos ugnies, kol neliks padažo, o mėsa gražiai pagels. Išėmus mėsą dar smulkiau supjaustyti, sudėti į pusdubenį, apdėti
virtomis ar keptomis bulvėmis, papuošti žalumynais, atskirai patiekti raugintų kopūstų ar kitų daržovių.
|
|
|
|
|