Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
49 30 403673001,
??????????,
miss france,
iets naar ieta anders,
???? ?? ??,
reiseversicherung,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
A. Sakalausko g., Tirkiliškių k., Kauno r. sav.,
Antano Sereikos g., Tirkiliškių k., Kauno r. sav.,
Kalvarijos g., Tirkiliškių k., Kauno r. sav.,
Pabūklų g., Tirkiliškių k., Kauno r. sav.,
Slyvų g., Tirkiliškių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg sterko 2 riekelės batono 2 kiaušiniai 1 svogūnas 100 g pieno 30 g grietinėlės druskos prieskonių žuviai 100 g konservuotų žirnelių 100 g virtų morkų 1
kiaušinis
Gaminimas: Žuvies minkštimą be odos sumalame kartu su piene išmirkytu batonu ir pakeptu svogūnu. Į šią masę įmušame kiaušinius, supilame grietinėlę, įberiame druskos, prieskonių ir gerai išmaišome. Įdarui virtas morkas supjaustome kubeliais, sudedame žirnelius ir
sumaišome su išplaktu kiaušiniu. Ant sluoksniu išklotos maltos žuvies masės dedame įdarą ir suvyniojame vyniotinį. Jį dedame į polietileno plėvelę, apvyniojame virvele ir dedame į verdantį vandenį su prieskoniais. Verdame apie 30 min. Išvirusį vyniotinį truputį atvėsiname, paslegiame
ir atšaldome.
|
|
|
|
|