Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilniaus g., Šalčininkėlių k., Šalčininkų r. sav.,
Žalioji g., Šalčininkėlių k., Šalčininkų r. sav.,
Bažnyčios g., Šalčininkų k., Šalčininkų r. sav.,
Jaunystės g., Šalčininkų k., Šalčininkų r. sav.,
Jubiliejinė g., Šalčininkų k., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg veršienos kumpio 4 stiklinės vidutinio stiprumo marinato 1 l marinuotų daržovių asorti 3 šaukštai želatinos druskos pipirų lauro lapų (Lauro
lapas)
Gaminimas: Veršieną su prieskoniais užpilame marinatu ir laikome 3 val. Po to veršieną suvyniojame į kepimui skirtą popierių, perrišame virvele ir 1,5 val. kepame orkaitėje. Iškepusią ir atvėsusią veršieną supjaustome griežinėliais, sudedame į lėkštę ir papuošiame
marinuotomis daržovėmis. Iš 1,5 stiklinės marinato nuo daržovių ir ištirpintos želatinos paruošiame drebučius. Jais užpilame veršieną ir marinuotas daržoves.
|
|
|
|
|