Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aan het werk,
versicherungsportale,
strom und gas,
windows blogs,
hln,
ttps://zul.im/0owd83,
overzet je niet,
oling allianz,
neistikima,
het nieuwsblad,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vairuotojų g., Klampučių k., Vilkaviškio r. sav.,
Žiedo g., Klampučių k., Vilkaviškio r. sav.,
Draugystės g., Klausučių k., Vilkaviškio r. sav.,
Klausučių g., Klausučių k., Vilkaviškio r. sav.,
Lauko g., Klausučių k., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g sūdytos silkės 200 g svogūnų 200 g slyvų 150 g žalių agrastų 1 šaukštas razinų 1 stiklinė pieno 1 stiklinė vyno acto 8-10 žirnelių karčiųjų pipirų 8-10 žirnelių
kvepiančiųjų pipirų (Kvapieji pipirai) 1-2 lauro lapai (Lauro lapas) 5-7 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) 1 šaukštas cukraus salierų lapelių
Gaminimas: Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 1 val. palaikyti. Užvirti actą su stikline vandens,
prieskoniais ir cukrumi, uždengti ir 10 min. virti. Suberti nuplautas razinas, žiedeliais supjaustytą svogūną, agrastus ir perpjautas, pusiau slyvas. 2-3 min. virti. Nusausintą silkės filė dėti į stiklainį, užpilti ataušintu marinatu ir 24 val. palaikyti šaldytuve. Patiekiant puošti
vaisiais, svogūnais, salierų lapeliais.
|
|
|
|
|