Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
??,
vandecaveije gabri?l,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parko g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Pasvalio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Paukščių takas, Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Pavasario g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Pelkių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g kilkių 1 virta morka 1 svogūnas Kelios virtos bulvės su lupyna 1 raugintas agurkas ar šaukštas raugintų kopūstų 2 šaukštai majonezo Maltų kmynų Maltos kalendros Smulkintų
žalumynų
Gaminimas: Kilkės nuplaunamos, išimami kaulai, kartu su bulve ir morka sumalamos mėsmale, svogūnas sukapojamas ir ištrinamas su trupučiu cukraus, kad suminkštėtų, sudedami malti kalendros grūdeliai. Viskas sumaišoma. Virtos bulvės nulupamos, perpjaunamos pusiau,
šaukšteliu išgremžiamas vidus. Tuštumos su kaupu pridedamos paruošto įdaro, užpilama majonezo, sumaišyto su smulkiai supjaustytu agurku ar raugintais kopūstais, apibarstoma maltais kmynais ir smulkintais žalimynais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 nedidelės bulvės, 3 pievagrybiai, 1 maža, marinuota (arba ne), raudonoji paprika, 1 mažas česnakas, 1 marinuotas agurkas, Krapai Juodieji pipirai Druska 20 gramų lydyto
sūrio, Truputį sviesto, 4 šaukšteliai majonezo
Gaminimas: Bulves nulupti, perpjauti į dvi dalis, kad būtų viena didesnė pusė, išskobti abi bulvės puses. Į dubenėlį sudėti smulkiai supjaustytus pievagrybius, papriką, agurkėlį, česnaką, krapus, apiberti druska ir pipirais.
Viską išmaišyti. Tuomet tolygiai paskirstyti masę į išskobtą didesnę bulvių pusę. Ant viršaus dėti gabalėlį sviesto. Užtepti po šaukštelį ant kiekvienos majonezo ir ant viršaus dėti tarkuotą sūrį. Uždengti bulves antromis, mažosiomis pusėmis, suvynioti kiekvieną bulvę atskirai į foliją. 200 C
įkaitintoje orkaitėje kepti 40 min. SKANAUS!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 bulvės 200 gr grietinės 200 gr fermentinio sūrio 2 šaukštai sviesto 2 kiaušiniai 1 šaukįšas smilkintų krapų juodieji pipirai druska
Gaminimas: Bulvės švariai
nuplauti ir iškepti su lupemom 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kai iškeps, perpjauti bulvės pusiau, šaukšteliu išduobti dalį minkštimo. Minkštimą, grietinę, tarkuotą fermentinį sūrį, kiaušinių trynius gerai išmaišyti, įdėti šaukštą sviesto, druskos, pipirų ir krapus. Viską ištrinti iki lygios,
vientisos masės. Bulvės įdaryti šia mase ir jas sudėti ant išteptos sviestu skardos, pabarstyti maltais pipirais ir druska, įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 15-20 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 vidutinio dydžio bulvių 200 g virto kumpio ar dešros 200 g fermentinio sūrio sauja smulkintų petražolių 0,5 svogūno 1 pomidoras 0,5 poro 2 šaukštai alyvuogių aliejaus druskos
ir pipirų pagal skonį 5 šaukštai natūralaus jogurto sauja smulkintų krapų
Gaminimas: Bulves su lupena nuplaukite su šepetėliu ir perpjaukite pusiau. Išskobti minkštimą, palikti apie 0,5 cm storio sieneles. Minkštimą susmulkinkite. Kumpį, svogūną ir sūrį supjaustykite
smulkiais kubeliais. Pomidorus nuplikyti, nulupti odelę ir supjaustyti kubeliais. Porus griežinėliais. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti bulvių minkštimą ir svogūnus. Juos sumaišyti su prieskoniais, petražolėmis, kumpiu, sūriu, pomidorais ir porais. Bulvių puseles išdėlioti ant aliejumi
išteptos skardos, pridėti įdaro ir kepti apie 50 minučių 180 0C. Iškeptas bulves patiekti su jogurtiniu padažu: jogurtą sumaišyti su smulkintais krapais. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 didelių bulvių, 10 cukinijos ritinių, 200 gr. kiaulienos faršo, prieskonių maltai mėsai, 1 kiaušinio, šaukšto krakmolo, šaukšto miltų, bulvių
prieskonių,
Gaminimas: Nuluptas ir perpjautas bulves bei cukinijų žiedus išskobti ir apibarstyti bulvių prieskoniais. Į maltą mėsą suberti prieskonius, miltus, krakmolą, įmaišyti kiaušinį. Formuoti kukulius ir dėti ant kiekvienos bulvės, o ant mėsos kukulio dar uždėti po tarkuotos
bulvės "kepurę". Šalia, toje pačioje skardoje išsikepti cukinijų žiedus. Į cukinijų žiedus, jau lėkštėje, supilti padažą. Jį aš gaminu sutarkuodama po gabaliuką rudeninių daržovių - svogūno, moliūgo, cukinijos, patisono, paprikos, saliero, pridėdama prieskonių bei užvirdama su
šlakeliu grietinėlės.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g didelių bulvių 200 g kumpio 200 g fermentinio sūrio Žalumynai 5 šaukštai majonezo Druska pagal skonį
Gaminimas: Nulupti ir per pusę perpjauti
bulves. Susmulkinti kumpį, žalumynus, sūrį sutarkuoti. Kiekvienos bulvės puselę išskaptuoti. Į kiekvieną bulvės puselę įdėti kumpio, žalumynų, druskos, sūrio. Susikti į foliją ir kepti orkaitėje. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 50 min. Patiekalus galite pagardinti skaldytais
grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų
šaltinis!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Bulvių Maltos mėsos Prieskonių, mėsai Pipirų Druskos Česnako Fermentinio sūrio
Gaminimas: Bulves su lupenomis šiek tiek paverdame (kol suminkštėja). Perpjauname
pusiau ir dedame į jas maltą mėsą, pabastytą prieskoniais. Bulves sudedame į aliejumi išteptą skardą ir kepame iki 200°C įkaitintoje orkaitėje iki bulvės galutinai suminkštės. Iškeptas bulves apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 minutes palaikykome karštoje orkaitėje,
kol išsilydys sūris.
|
|
|
|
|