Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gadunavo g., Alsėdžių mstl., Plungės r. sav.,
Jurgaičių g., Alsėdžių mstl., Plungės r. sav.,
Kūbakių g., Alsėdžių mstl., Plungės r. sav.,
Lieplaukės g., Alsėdžių mstl., Plungės r. sav.,
Liepų g., Alsėdžių mstl., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg jautienos kumpio 400g jaučio kepenų 100g svogūnų arba porų 200g kiaulės lašinių Kiaušinis 100g batono 100ml pieno Maltų juodųjų
pipirų Druskos Aliejaus
Gaminimas: Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname plėves. Supjaustome gabalėliais ir verdame apie valandą. Kitame puode išverdame kiaulės lašinukus. Kol kepenėlės verda, pakepiname svogūnus arba porus. Batoną išmirkome piene. Išvirtas kepenėles ir
lašinukus atvėsiname. Smulkiai sumalame kartu su pakepintais svogūnais ir piene išmirkytu batonu. Įmušame kiaušinį, pagardiname pipirais, pasūdome. Gerai sumaišome. Kumpio viduryje aštriu peiliu įpjauname “kišėnę”. Į ją sudedame paruoštą masę. Kumpio galus užsiuvame. Dedame į aliejumi
pateptą skardą. Pridengiame kepimo folija. Kepame 230 laipsnių karštumo orkaitėje 1 val. 40 minučių. Atvėsiname, supjaustome griežinėliais. Tiekiame su daržovėmis, krienų arba majonezo padažu.
|
|
|
|
|