Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
strom und gas tarife,
02 black friday sale tech,
?????????? ????????,
hln,
meine allianz,
ledgalys,
zwemles voor kinderen,
chiro tempo ekeren,
handyvertrag vergleich,
???? ???? ???,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 60-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 61-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 62-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 63-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 64-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 g džiovintų grybų 50 g stambių avižinių dribsnių 1 morka, 1 saliero gumbas Gabalėlis petražolės šaknies 1 svogūnas 0,5 šaukšto
sviesto Druska Žalumynas
Gaminimas: Džiovintus grybus nuplauname, sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir išverdame. Išvirusius grybus išgriebiame ir supjaustome plonais šiaudeliais. Prieskonines daržoves ir svogūną supjaustome mažais kubeliais, pakepiname svieste ir
sudedame į sultinį. Avižinius dribsnius perplauname karštu vandeniu, suberiame į verdantį sultinį ir 20-25 min. verdame ant silpnos ugnies. Baigiant virti, sudedame supjaustytus grybus, pasūdome. Tiekdami į sriubą įberiame žalumynų.
|
|
|
|
|