Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
???,
einspeisefunktion,
hln,
????? ??????,
verivox tarife,
reh greift hund an,
e.on tarife vergleichen,
????,
???????,
?? ??? ?? ??,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 61-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 62-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 63-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 64-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 65-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g mėsos 1,5l vandens Svogūnas 2-3 bulvės morka Petražolių lapeliai Druska
Gaminimas: Mėsa (kiauliena, jautiena ar aviena) supjaustoma juostelėmis, svogūnas
pasmulkinamas, užpilama 0,5l. šalto vandens ir verdama ant silpnos ugnies. Pasūdoma. Baigiant mėsai virti, supilamas likęs vanduo, sudedamos supjaustytos bulvės ir morkos. Daržovėms išvirus, galima užbarstyti kapotų petražolių lapelių.
|
|
| | 2020.01.26 06:19 |
|
|
gerdunka222
Pažengęs
|
Kaip tik šiemet planuoju, kad reiktų pasisodinti petražolių. Žiūriu daugumoje receptų naudoja šį prieskonį, tai sodinimas nebus veltui.
|
|
|
|
|