Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
???? ?? ??,
reiseversicherung,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nemunėlio g., Germaniškio k., Biržų r. sav.,
Pušų aklg., Germaniškio k., Biržų r. sav.,
Rygos g., Germaniškio k., Biržų r. sav.,
Vėjo aklg., Germaniškio k., Biržų r. sav.,
Pauliaus Drevinio g., Gulbinų k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušinio baltymai truputis druskos vienos citrinos sultys 50 g šokolado 1 v. š. sviesto 100 g miltų 200 g cukraus 200 g migdolų
Gaminimas: Baltymus su cukrumi
ir druska išplakite iki kietų putų ir atsargiai sumaišykite su miltais, puse kapotų riešutų, citrinos sultimis. Kočiokite lakštą, pjaukite iš jo įvairias figūras ir kepkite 15-20 minučių 100 laipsnių temperatūros orkaitėje. Iškeptus sausainius padalykite poromis, vieną jų ištepkite ištirpintu
šokoladu ir sulipdykite. Patepkite tirpintu sviestu ir apibarstykite smulkintais riešutais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 g miltų, 0,5 šaukštelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 75 g sviesto, 75 g cukraus, 1 kiaušinis, 2 lašai romo ekstrakto, 30 g šokolado, 50 g migdolų
drožlių.
Gaminimas: Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir
įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 30 minučių šaldytuve. Iš tešlos formuokite 1,5 cm dydžio rutuliukus ir dėkite į kepimo skardą. Ant jų dėkite migdolų drožles. Kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 g margarino VILNIUS kepiniams 250 g miltų 80 g cukraus 1 kiaušinis 1 pakelis vanilinio cukraus žiupsnelis druskos 150 g sviesto 200 g smulkintų migdolų ( arba lazdyno
riešutų) 2 valgomi šaukštai medaus 1 valgomas šaukštas miltų 150 g cukraus 2 valgomi šaukštai grietinėlės (10 proc. riebumo)
Gaminimas: Iš pirmų 6 produktų užminkome tešlą (margariną VILNIUS kepiniams sutarkuoti burokų tarka). Gautą masę iškočioti ant kepimo
popieriaus. Iškočiotą tešlą subadyti šakute ir padėti šaltai. Tuo tarpu išlydyti 150 g sviesto, sudėti likusius ingredientus ir virti kol masė paruduos. Nuimti nuo viryklės ir leisti atšalti. Kadangi Lietuvoje neteko rasti skaldytų riešutų, tai aš perku sveikus migdolų branduolius, nuplikau juos
verdančiu vandeniu, palaikau apie 5 min., kad lengvai nusiimtų luobelė ir susmulkinu su grūstuve arba kavamale). Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Ataušusią, bet ne šaltą, riešutų masę užtepti ant iškočiotos tešlos ir kepti apie 25 - 30 min. Leisti truputi atvėsti, kol tešla šilta supjaustyti
norimo dydžio ir formos sausainukais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g miltų 200 g margarino VILNIUS kepiniams 3 šaukšai cukraus 1 kiaušinis 1 a.š. kepimo miltelių 1 a.š. vanilinio cukraus 2 v.š. riebios grietinės 50 g migdolų be
odelės
Gaminimas: Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių temperatūros. Visus produktus, išskyrus migdolus, sumaišyti ir gerai išminkyti tešlą. Daryti nedidelius kamuoliukus, juos suploti ir į vidų sausainio įspausti migdolą. Kepame orkaitėje apie 10-15 min.
|
|
|
|
|